Onze certificaten

Iedere module van uw nieuwe, toekomstige, energiezuinige woning, ziet voor het eerst het licht in de fabriek. Ons gediplomeerd/ gebrevetteerd concept van modulaire woningen biedt tal van voordelen. Beroep doen op Modulart, specialist zijnde in de bouw van individuele woningen, betekent een huis bouwen in alle sereniteit.

Download onze catalogus

Modulart, een gepatenteerd bouwconcept van sleutel-op-de-deur woningen

Het uniek bouwsysteem is in 2000 op het Salon des Inventions van Genève bekroond voor haar  kwalitatief onfeilbare stevigheid waaruit onze  Prefab woningen vervaardigd zijn. Deze stevigheid is het resultaat van een gepatenteerd uitvoeringsproces van traditionele materialen. Het hele proces is nauwkeurig uitgetest en iedere Modulart-woning is gebouwd op funderingen waar een bodemonderzoek en ingenieursstudie aan vooraf zijn gegaan. Het Modulart-systeem biedt een resultaat van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel op vlak van de structuur als de afwerkingen binnenin. Dankzij de automatisering van een deel van de montage en van de controle in de fabriek over de verschillende fabricagestappen wordt het risico op fouten tot een minimum beperkt.

Raadpleeg ons lastenboek
certification-maison-prefabriquee

Europese Certificering voor onze modulaire woningen uit beton

Europa wilt de consument en zijn veiligheid beschermen. Na jaren van onderzoek naar de ontwikkeling van onze Prefab woningen uit beton, hebben wij een certificering verkregen waardoor ons aanbod aan Prefab woningen sterk is gegroeid.