Het bedrijf Modulart en zijn innovatief fabricageproces zijn het voorwerp van vele artikels in De Pers. Het is immers zo dat Modulart het enige bouwbedrijf is in België dat prefab woningen verwezenlijkt op basis van modules uit gewapend beton. Belangrijk hierbij te vermelden is dat alle Modulart woningen « sleutel-op-de-deur » zijn en bijgevolg ook volledig af bij levering.

Dit sleutel-op-de-deur concept wekt bij tal van mensen interesse op maar blijft toch voor velen nog een  vaag begrip. Dankzij de persartikels over dit onderwerp worden de kenmerken van dit projectype verduidelijkt. Ook de plichten van de bedrijven die dit soort bouw aanbieden, worden hierin toeglicht.

Ontdek nu deze artikels…

[tnc-pdf-viewer-iframe file=”https://modulart.be/wp-content/uploads/2018/10/Article-Modulart-Le-Capital-Nov.-2018.pdf” width=”800px” height=”1130px” download=”false” print=”false” fullscreen=”true” share=”false” zoom=”false” open=”false” pagenav=”false” logo=”false” find=”false” current_view=”false” rotate=”false” handtool=”false” doc_prop=”false” toggle_menu=”true” language=”en-US” page=”” default_zoom=”auto” pagemode=””]

modulart-libre-belgique